Over ons

Bedrijfseigenaar Klaas Veenstra stond in 2002 aan de wieg van Metaalbewerking Friesland. Onder de naam Veenstra snij- en siertechniek richtte hij vanuit huis zijn eigen onderneming op. Tegenwoordig beschikt hij over een productiehal van 1000 m2 aan de Buurstede 2 in Oosterwolde. Gezien de uitbreiding van de werkzaamheden wordt er tegenwoordig geopereerd onder de naam Metaalbewerking Friesland.

We kunnen bewerkingen als CNC snijden, knippen, zetten, mig en tig lassen, boren, walsen en conventioneel draaien aanbieden. Onze opdrachtgevers komen uit een veelvoud van branches, zoals de landbouw, weg- en waterbouw, constructie en machinebouw, de interieurbranche en kunstwereld. Daarnaast leveren we ook met alle plezier aan particulieren. Juist deze diversiteit maakt het werk zo mooi.

Onze kracht zit hem toch vooral in het meedenken met de klant en het maatwerk dat wij kunnen leveren. Niet standaard is eigenlijk onze standaard. Bovendien zijn we erg flexibel. We kunnen snel schakelen door ons veelzijdige machinepark en brede materiaalvoorraad. De korte lijnen zijn voor ons belangrijk. Persoonlijk contact met zowel de bedrijven als particulieren.